Steakavond 3 november door Mick Knoben

door de ogen van een helper: Mick Knoben (ober)

steakavond2012 

3 november was voor mij de derde steakavond die ik heb meegemaakt. Ik ben één keer gast geweest en de laatste twee keer heb ik meegeholpen. Deze laatste twee avonden kenmerkten zich door flink hard werken en vele meters lopen. Aan het einde van de avond was ik blij dat mijn voeten er nog aan zaten. Als gast is het me nooit opgevallen dat de er zó veel steaks moesten worden gebakken, laat staan hoeveel werk al die onderwaterhockeyers moesten verrichten om al die steaks bij de mensen te krijgen! Als je je dan bedenkt dat het team dit maar één keer per jaar samen doet, zetten ze ieder jaar weer een topprestatie neer!

Ikzelf heb de hele avond “gekelnerd”. Bestellingen opnemen bij de mensen en deze voor ze gaan halen aan de bar. Met twee personen is dit eigenlijk de hele avond rennen, maar gelukkig werden we soms nog even geholpen door een verdwaalde onderwaterhockeyer. Dit maakte korte pauzes mogelijk.

Als je tegen het einde van de avond de verschillende reacties van de gasten hoorde gaf dit je een voldaan gevoel. Bijna iedere gast was tevreden over de service en het eten. Eén ding is dus duidelijk: je doet het niet voor niks! Voor mij heeft dit de avond tot een succes gemaakt. Met plezier wil ik volgend jaar graag weer deel uitmaken van dit fantastische team.

 

Groetjes, Mick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.