LOLEE TOERNOOI 2016

De eerste wedstrijd speelt Astacus tegen Argonauta (Breda). Hierin spelen een aantal zeer ervaren hockeyers. Argonauta neemt een voorsprong met 4 doelpunten, hierna komen we eindelijk iets beter in ons spel. Desondanks verliezen we met 5-7.

De wedstrijd tegen Calamari (Groningen) verloopt al veel beter vanaf het begin. Na een voorsprong opgebouwd te hebben (6-0), neemt iedereen gas terug. Eindstand 9-3.

De organiserende club (Galathea) heeft 2 teams ingeschreven, waarvan het team Je Moeder met 5-3 wordt verslagen.

Ook de volgende wedstrijd tegen Aqua Delfia wordt met dezelfde cijfers gewonnen, 5-3.

De wedstrijd tegen het andere team van Galathea (Je Zusje) werd een hele spannende. Binnen enkele minuten staan we achter met 0-2. Als daarna ook een speler met 2 minuten eruit wordt gestuurd, loopt de achterstand op tot 0-4. Als het team weer compleet scoren we eindelijk, 1-4.
Hierna valt al snel 2-4, waardoor we meer vertrouwen krijgen. De tegenstander wordt ook onrustiger. En inderdaad, we buigen de achterstand om in 4-4. Met de laatste krachtinspanningen en in de laatste minuut scoren wij 5-4! Gewonnen!

Als laatste spelen we tegen onze provinciegenoot ZON. Hoewel ZON zeer sterk begint, winnen we deze wedstrijd met 6-0.