Dit jaar spelen we weer in de 1e klasse. Gelukkig wel dit seizoen met meer teams (8).
Helaas hebben we een valse start; veel afmeldingen en geblesseerden.
Even zag het er na uit dat we maar met 5 spelers konden gaan, maar we hadden op het laatste moment geluk.
De blessure van Patrick viel mee en dankzij onze nieuwe aanwinst Kristof, waren we met 7.
De eerste wedstrijd was tegen Barracuda, vorig seizoen een sterke tegenstander.
Het duurde tot de 5e minuut voordat de score werd geopend, voor Barracuda… We konden wel op de helft van de tegenstander komen, maar niet scoren. De tweede helft verliep iets beter, we kwamen nu dichter bij de doelbak van Barracuda, maar konden geen doelpunt maken. Dit betekende een eindstand van 0-8
Na een pauze mochten we tegen Argonauta 2, dit team is gepromoveerd.

Al vrij snel scoorden wij de eerste goal, Argonauta kwam niet dichtbij onze doelbak. Ons samenspel verliep veel beter dan in de 1e wedstrijd, hierdoor konden we onze voorsprong vergroten. In de 2e helft scoorde Argonauta wel tegen, maar de 1e overwinning van het seizoen was binnen; 8-1