Steakavond 3 november

 

door de ogen van een Astacuslid: Jelle (vliegende keep)

 

Het was iets voor 17:00 toen ik in de zaal aankwam.

Een aantal leden waren de tafels nog aan het opmaken en anderen waren eten aan het voorbereiden, iedereen had zo zijn taken die avond.

Mij werd verteld dat ik als een soort van “vliegende keep” werd ingeschakeld om iedereen die een beetje hulp nodig had een hand toe te reiken.

Alles was klaargezet en de eerste gasten kwamen binnen.

Rond 18:00 waren alle tafels al zo goed als bezet. In de keuken was iedereen ook druk bezig. Met drie man sterk werd er hard gewerkt om steaks, frietjes en snacks voor te bereiden, Mieke, Gerard en Jack, topkoks!

Tussen 22:00 en 22:30 waren de laatste gasten vertrokken en het opruimen kon beginnen. In de keuken kon je zo ongeveer schaatsen over al het frituurvet dat daar op de grond lag. Na het opruimen werden de restjes sla en sausjes verdeeld en iedereen ging langzaam terug naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.