Bovenwater stick behendigheid

Op zondag de 3e juli hadden we het plan gevat om op een andere manier dan middels de ‘gebruikelijke’ BBQ het seizoen te eindigen.

Op een steenworp van het oude bekende Steinerbos zwembad ligt een mooie midgetgolf baan waar we bovenwater onze stick handeling zouden gaan testen. Een makkie immers nu kunnen we ademhalen, het grootste excuus valt nu weg!

Nadat de tachtig plus eigenaar ons haarfijn de spelregels uitlegde met de serieusheid van een schaaktweekamp tussen Karpov en Kasparov, konden we ons op de holes gaan uitleven. In 5 groepen van allerlei pluimage gingen we aan de slag. Verdeeld met ouders/broers/zussen/kinderen van en echtgenotes hebben we een super gezellige middag gehad. Twee hele kleine regenbuitjes (een owh activiteit zonder nat te worden kan natuurlijk niet) konden de pret niet drukken. Zoals jullie kunnen zien in de bijgevoegde foto’s was het voor de meesten écht ontspannen

Onze dames stonden er op hun Paasbest op, dus met tasje, je weet immers nooit hoe de dag vordert en wie je tegenkomt,

en dan is er zoals áltijd één bloedfanatieke speler die onder het mom van ontspanning de winst wil pakken…..

Na het golfen zijn we naar Geulle gereden om daar lekker te gaan uiteten en een ijsje te smikkelen. Net vóór het eten werd de prijsuitreiking gedaan en werden de medailles verdeeld (sommigen konden anders van de spanning niet gaan eten). Wat opviel was dat alle individuele nummers gewonnen werden door Niet-onderwaterhockeyers, maar goed het was voor lol hé Tamara, winnaar van de hoogste score, de meeste hole in ones en het beste team.

Daarna hebben we ons het eten en het ijs lekker laten smaken en kwam er, nadat we uitgelachen en verteld waren, een eind aan deze zeer gezellige dag.