De 1ste dag van de Jeugd competitie 11-10-15

Om 10 uur was het team herenigd. Iedereen had de slaap uit de oogjes gewreven, de trein- of autorit overleefd en zich in de vertrouwde zwemkleding gehesen. Samen met 3 spelers uit Weert en 1 speelster uit Hoofddorp waren we klaar om de strijd om een plek in of de A-poule of de B-poule aan te gaan.

Zo bleek uit de eerste wedstrijd; tegen Argonauta 2.Deze versloegen wij met 9-1, wat natuurlijk een mooi begin van de dag is.

In de tweede wedstrijd zetten wij deze lijn voort. Ook van VRB, welk team bestond uit een jong team, wiens botten níét gebroken mochten worden, wonnen wij met 9-1.

De derde wedstrijd ging echter minder goed. Orca Bilzen nam meteen de voorsprong met een snelle startpuck.Uiteindelijk hebben we er toch voor gezorgd dat we met een eervolle nederlaag van 4-2 het water uit kropen.

De vierde en daarmee de laatste wedstrijd was tegen Njord 1. Zij hebben ons, na vele ruzies tussen de scheidsrechters of de puck nou wel of niet uit was, met 3-1 verslagen.

Aan het eind van de dag is het voor ons, als 3e geëindigde in de groep, nog niet zeker of we de competitie voortzetten in de A-poule of de B-poule. Tenzij de plannen nog gewijzigd worden, moeten we ons de volgende keer in nog één wedstrijd tegen de nummer 3 van de andere groep bewijzen dat we de A-poule waard zijn.

Haal de tissues maar uit de kast GOV !

Bart & Pauline

De volgende competitie dag is Zondag 22 november 2015!..