Eindelijk na twee jaar Corona….

Na ruim 2 jaar COVID was het 1 juni eindelijk weer zover om ECHT weer eens bij te kletsen met zijn allen. En hoe doet Astacus dat het liefst? Inderdaad met een hapje en een drankje in goed gezelschap. GrandCafé Geusseltbad had de eer om (bijna) al onze leden te mogen ontvangen, in de leeftijd van 12 tot 83 jaar! Aan één lange tafel konden we gezellig bijkletsen en onze gedachten delen over de club. Het financiële jaarverslag ging nog even de ronde in deze officieuze vergadering en een speech van onze voorzitter mocht natuurlijk niet ontbreken. Vraag je je af hoe dat er uit zag? Kijk naar de stralende gezichten hieronder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.