Wijziging trainingsuren

Beste leden van Astacus,

Een paar maanden geleden heeft het bestuur van Astacus bericht gekregen van Maastricht Sport dat er een nieuw rooster zal moeten worden samengesteld van het beschikbare badwater.

Dit omdat er volgens de politiek te weinig badwater beschikbaar is voor de ‘belastingbetalende’ Maastrichtenaar. Er moet ingeschikt en samengewerkt worden om het bad efficiënter te maken zodat meer mensen kunnen zwemmen.

We hebben de laatste weken meerdere malen met het zwembad en de andere verenigingen rond de tafel gezeten om te pleiten voor onze huidige zwembadtijden.

Helaas zijn wij niet gehoord in ons pleidooi. Er gaat dus een belangrijke wijziging plaatsvinden in de zwembadtijden voor het komende seizoen.

Kortom:
– De donderdag training komt na dik 30 jaar te vervallen!!!! Deze training wordt verplaatst naar de MAANDAGAVOND van 20.30 tot 21.30.
– De vrijdag training blijft ongewijzigd van 20.00 – 21.00 uur.

Deze wijziging is onherroepelijk en start vanaf het nieuwe seizoen (na de zomervakantie).

Wij hopen natuurlijk dat het voor iedereen haalbaar is om op de maandagavondtraining aanwezig te zijn.

Het feit dat we nu een half uur minder trainen zullen we compenseren door minder trainingen uit te laten vallen en gaan dit niet gebruiken om onze krappe kassituatie te verbeteren.

Wij begrijpen ook dat dit misschien een conflict kan opleveren met andere activiteiten op maandagavond. Aangezien we afgesproken hebben dat we half-jaarlijks ons lidmaatschap kunnen beëindigen (31-12 en 30-6) willen we jullie in deze nieuwe situatie tot 7 juli de kans geven hiervan (hopelijk niet!) gebruik te maken. Dit omdat wij dit nieuws pas gisteren definitief vernomen hebben.

We hopen jullie met deze mail voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie altijd mailen of ons hierop aanspreken.

Groetjes,
Bestuur Astacus