Jeugdcompetitie 4e dag

Helaas missen we vandaag enkele spelers, maar het team speelt steeds beter samen.
Onze eerste wedstrijd is tegen Argonauta 2, waarbij het afwachten is welk team Argonauta samengesteld heeft. Het begin is goed, wij maken de eerste en tweede goal, 2-0! Hierna begint Argonauta steeds beter in zijn spel te komen. Zij maken de aansluitingstreffer en dringen ons terug op onze eigen helft. Gelukkig weten we het vol te houden tot het eindsignaal.

En dan u tegen Argonauta 1. Weer starten we goed aan de wedstrijd, 1-0. Maar Argonauta komt terug. Ze scoren 3x achter elkaar, iedere keer via een uitbraak. Gelukkig maken we de aansluitingstreffer 2-3, maar doordat we nu een wissel minder hebben, kunnen we niet meer scoren. Argonauta doet dat wel, eindstand 2-5.

Na de 2 sterkste tegenstanders gehad te hebben spelen we eerst tegen Njord 2. Dit wordt 7-2, waarbij de 2 tegendoelpunten niet nodig waren. Wel was er een mooi doelpunt door vanaf de startpuck direct te scoren met een mooie solo.

De laatste wedstrijd tegen VRB. Volgens mij zat iedereen te slapen, want VRB scoort als eerste; 0-1 achter! Na een kleine stemverheffing van mij en onderling commentaar, werd hierna wel goed samengespeeld: 8-1

De stand tot nu toe:
stand

Alles is nog mogelijk op de laatste competitiedag!!