Spaghettidag 2013 bij Orca Bilzen, in ’t Kabotske

door: Marion
Op zaterdag 27 april organiseerden onze onderwaterhockeyvrienden van Bilzen hun spagetthi-avond. Voor een redelijk bedrag kun je kiezen uit spaghetti, spaghetti of natuurlijk spaghetti. Je kunt kiezen uit groot, klein of vegetarisch. Het is dus geen avond voor een niet-spaghetti liefhebber.

Fam. Smeets, Fam. Van Kruchten, Jelle en Niels en Francis Stijnen togen gezamenlijk richting MunsterBilzen om niet alleen de clubkas van Bilzen te vullen maar ook hun lege magen. Niels en Britt (beiden ook lid van Bilzen) konden hun werkzaamheden even onderbreken om zo samen met de Astacusaanhang te eten.
Zoals je op de foto’s ziet, is het een gezellige boel, een smakelijke maaltijd en zeker de moeite waard. Als dessert was er keuze uit chocolademousse of tiramisu, vooral deze laatste was erg lekker.

Ik hoop dat je er volgende jaar bij zult zijn en dat we Bilzen met meer mensen zullen steunen.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.