Limburgs Kampioenschap jeugd 2013

Door: Siobhan
Op 28 april was het Limburgs Kampioenschap in Genk. De deelnemende clubs waren Astacus, Orca Bilzen, ZON,  en Koraal. Er waren eliteteams en jeugdteams.

Eenmaal aangekomen in het zwembad werd eerst een foto van elk team gemaakt en dan begonnen de wedstrijden. Als eerste moest het jeugdteam van Astacus tegen het team van Orca Bilzen, die wedstrijd hadden we gewonnen met 13-0. Daarna moest de jeugd van Astacus tegen ZON, deze wedstrijd hadden we ook gewonnen met 8-0. En de laatste wedstrijd was tegen de jeugd van Koraal, die hebben we met 2-3 verloren, maar die telde uiteindelijk niet mee. Uiteindelijk won bij de jeugd Astacus, ZON werd tweede en Orca werd derde. Als afsluiting ging iedereen naar het clubhuis van Genk, waar we pizza en wat te drinken kregen en de dag gezellig werd afgesloten. Zelf vond ik dit een van de leukste toernooien die ik tot nu heb meegemaakt, ondanks dat de jeugd maar 3 wedstrijden heeft gespeeld was het enorm gezellig en hoop ik snel weer zo’n toernooi mee te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.