Derde competitiedag

Zondag 27 januari
Helaas hebben we weer een uitgedund team, veel afmeldingen door o.a. selectietrainingen.
Met precies genoeg mensen (6), kunnen we ook geen wisselfouten maken 😉 reisden we af naar Zeist.
De eerste van drie wedstrijden was tegen Aqua Delfia (bekende uit vroegere tijden). Na een goede start van ons, scoorden wij als eerste. Hierna konden we uitlopen naar 3-0. Aqua Delfia maakte echter de aansluitingstreffer, 3-1. Even een time-out en zorgen voor doelpunt waardoor we weer een marge van 3 hebben voor de rust. Je weet natuurlijk niet of het spelen zonder wissels in de tweede helft merkbaar zal zijn. Gelukkig vergrootten wij de marge weer naar 3 voor de rust. De tweede helft was gelukkig minder vermoeiend dan verwacht. Aqua Delfia komt niet meer aan scoren toe, wij wel.
Eindstand: 6-1

Door het drukke schema moesten we hierna meteen scheidsen en aansluitend de volgende wedstrijd spelen tegen Galathea. We hebben alleen eerder tegen Galathea op hun eigen toernooi (Lolee). Het begin lijkt veel op de eerste wedstrijd. Ook hier komen we op een voorsprong 3-0. Dan begint Galathea langzaam iets sterker te worden, maar dat lag ook aan ons. We spelen niet meer ons eigen spel, waardoor er een tegentreffer valt. Gelukkig scoren wij hierna weer snel, maar toch weet Galathea aansluiting te houden, ruststand: 4-2
Nu was het belangrijk om weer als eerste te scoren, om een ruime voorsprong te houden. Dit lukte ook, waardoor we niet meer in gevaar kwamen, eindstand: 8-4
Na een pauze mochten we tegen de sterkste tegenstander van vandaag: GOV2
Vorig seizoen werden dik verslagen door GOV. Het eerste doelpunt viel nu ook snel, maar wel aan de verkeerde kant en uit een hoeksituatie…
Gelukkig konden we ons snel herstellen en maakten we de gelijkmaker. GOV ging beter spelen, waardoor we niet meer in ons spel kwamen. Hierdoor was de ruststand 1-4. In de tweede helft ging langzaam maar zeker ons spel beter lopen. We hadden voldoende kansen om te scoren, maar het lukte gewoon niet (misschien beetje moe, alweer de derde wedstrijd zonder wissels).
Eindstand: 1-8