Nederlandse competitie 2017 2e dag

Zondag 27 november was het weer zo ver, de competitie in Zeist.
Met z’n achten (Roger, Ellen, Patrick, Katrien, Davy, Dana, Bart en Pauline) stapte we die ochtend alweer vroeg in de auto om twee wedstrijden te spelen, wedstrijden waarvan we wisten dat ze ons goed moe zouden maken. We moesten namelijk tegen niemand minder dan de twee potentiële winnaars van de eerste klasse; Njord 1 en GOV2.
De eerste wedstrijd die we moesten spelen was tegen Njord. Het eerste goal van dit sterke team konden we lang uitstellen, maar toen de 1-0 eenmaal was gevallen maakten ze ook al snel een tweede doelpunt en een derde. Maar we gaven de hoop niet op, met z’n allen sprinten we naar de doelbak om ons eerste doelpunt te maken, er kwam alleen wat tussen. De tegenstander maakte een fout, maar nog niet getreurd hierdoor kregen wij een puck voor. Tenminste dat was de bedoeling, doordat de scheidsrechters het niet helemaal met elkaar eens waren werd er een time-out door hun aangevraagd. Na een paar zenuwslopende minuten, zo voelde het ten minste, werd er besloten dat we geen vrije puck voor kregen maar een penalty goal, dat betekende dat wij een doelpunt kregen! Dus werd het 3-1 nog steeds in het voordeel van Njord. Maar ondanks dat ons vertrouwen weer helemaal terug kwam maakten ze die eerste helft nog een doelpunt, wat betekende dat de tussenstand 4-1 was. In de tweede helft van de wedstrijd gebeurde niet veel meer dan dat er nog twee doelpunten werden gemaakt in onze doelbak. Dit betekende een eindstand van 6-1 in het voordeel van Njord.
Ongeveer anderhalf uur later mochten we met nieuwe moed beginnen aan de wedstrijd tegen GOV 2. Deze wedstrijd was zwaar en alles behalve in ons voordeel. Tegen deze grote, sterke mannen was ons team die een heleboel spelers miste niet opgewassen. De eerste helft wisten we de schade nog een beetje te beperken en die eindigde in 7-0 voor GOV 2. Maar de tweede helft leken deze mannen nog veel meer nieuwe energie te hebben en kregen ze zichzelf op de 16-0 voorsprong waar we ook mee eindigde.
Ondanks dat we vroeg uit ons bed waren gegaan om een heleboel tegendoelpunten binnen te halen hebben we een leerzame dag gehad en gaan we er op de derde competitie dag van de eerste klasse er natuurlijk weer helemaal voor, met hopelijk wat meer spelers en kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.