Mooi Lila is niet lelijk


Voor onze wedstrijd zongen we met z’n allen luidkeels: “Wie is lelijk en heeft plezier? Lila! Lila!” Maar, mooi lila is niet lelijk. Want wat krijg je als je alle kleuren van de Nederlandse en Belgische vlag met elkaar mengt? Juist: lila! Dit kan geen toeval meer zijn zou je denken. Nou, dit is het wel. Ik kwam er net namelijk achter.

Toch vat deze yell (deels) mooi samen hoe we afgelopen zondag gespeeld hebben. Met plezier namelijk. Na de super eerste speeldag die we gehad hadden een paar weken terug, had ik toch deze dag weer wat gezonde spanning. Onze kaart met verrassingseffect was gespeeld en we wisten dat we weer sterke tegenstanders tegenover ons gingen krijgen. Ook waren we met een iets andere samenstelling dan de vorige keer. Dit keer konden Lieke en Lotte er helaas niet bij zijn, maar waren onze spitsen Iliana en Dana er gelukkig gewoon bij.

Onze eerste wedstrijd speelden we tegen Argonauta. In deze pot merkten we dat onze paar keer lila-training effect gehad hebben. We konden elkaar namelijk veel beter vinden dan de vorige speeldag en ook ik wist beter mijn positie te vinden als center. Er heerste een fijne rust in ons spel en dat heeft ons uiteindelijk gebracht tot een mooie 13 – 0 overwinning.

Na een tijdje rust tussen de wedstrijden met daarin teambespreking en iets met knetters en kanonnenvlees was het tijd voor onze tweede wedstrijd. Dit keer tegen Team West. Ik wist dat dit een spannende ging worden. En dat werd het ook. Na een spannende eerste helft waarin wij zeer zeker de toon gezet hebben, nam Team West dit op de tweede helft van ons over. We waren zeer zeker aan elkaar gewaagd. Het was een mooie wedstrijd, maar toch verloren we deze met 4 – 2.

Nu tijd dus om weer wat meer lila-uurtjes met z’n allen te maken, om ervoor te zorgen dat als we de volgende keer onze mooie badpakken uit de kast trekken, wij die toon vasthouden!

Geschreven door: Britt van Kruchten.

2 thoughts on “Mooi Lila is niet lelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.