Onze eerste dag in de Belgische competitie zit er op.

onderwater

De Maastrichtse onderwaterhockeyclub Astacus heeft zondag 25 oktober goed zijn slag geslagen in
de hoofdklasse van het Belgische onderwaterhockey.

Voor het eerst in ongeveer tien jaar nam er weer een volwassen team van Astacus deel aan de competitie, ditmaal de Belgische competitie. Het team bestaat uit een mix van dames en heren en ook enkele jeugdspelers kwalificeerden zich voor het competitieteam. Astacus bokste op tegen teams die vooral uit grote mannen bestonden. Het team liet zich hierdoor niet afleiden en hield stand met een goede techniek en tactiek. Na een vermoeiende dag met 7 wedstrijden van elk 2×8 minuten mocht iedereen tevreden zijn over de eindstand. 2 wedstrijden gewonnen, 1 wedstrijd gelijk gespeeld, en de overige wedstrijden verloren. Zelfs tegen de regerend kampioen Brussel wist Astacus de achterstand tot 0-3 te beperken en tegen het gevreesde team van Bilzen werd er nog één goal gescoord. Kortom, een goed begin van de competitie dit jaar voor Astacus!

Dit artikel staat ook op www.leveninmaastricht.nl. Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.