BBQ toernooi 2015

Op 20 juni was het BBQ toernooi, georganiseerd door Argonauta. In het begin leek het erop dat we niet deel konden nemen vanwege een gebrek aan Astacusleden die mee zouden kunnen doen, maar uiteindelijk is dit opgelost door samen te spelen als team met een aantal leden van Peddemoek uit Weert.

We vertrokken om 11:30 met een volle auto met Isa, Siem, Tuur, Dana en ik naar Breda om daar de leden van Peddemoek te ontmoeten. Iedereen had er zin in om een dagje te hockeyen en na een teambespreking met z’n allen de coach van die dag, Jarno van Njord gingen we ons allemaal klaarmaken.

De eerste wedstrijd was behoorlijk wennen aan de manier waarop de leden van Peddemoek speelden. Na de eerste aantal wedstrijden waren we eenmaal aan elkaar gewend en ging het samenwerken goed.
Er waren ontzettend goede tegenstanders die het ons zeker zwaar hebben gemaakt, waaronder de U19 dames en heren.

We hebben uiteindelijk alle wedstrijden verloren en één doelpunt gemaakt (door topscoorder Tuur). Na alle wedstrijden was het hele team doodmoe en hadden we natuurlijk ook honger.
Aan het einde van de dag was er natuurlijk de BBQ en werd de prijsuitreiking gehouden.
Omdat dat we alles hadden verloren, kregen we alsnog een prijs, namelijk de troostprijs.

Na de BBQ hebben we nog kort een nabespreking houden over de dag en we waren het er allemaal wel over eens dat de samenwerking wel goed was en dat we dat misschien nog eens moesten doen, dus wie weet. Uiteindelijk hebben we veel geleerd van het toernooi en de volgende keer zal het vast beter gaan.

Siobhan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.