COMPETITIEDAG ZEIST 29 April 2018

Zondag morgen na een goede kop koffie in huize cox gingen wij (Sven, Remco, Roger en ik) richting zeist.
Eenmaal aangekomen hebben Kristoff en Davy zich nog bij het team gevoegd en waren wij compleet. We waren maar met 6 spelers aangezien team LILA (Bestaande uit 5 spelers van ons team) in Spanje bij Euroclubs aanwezig was en Patrick helaas geblesseerd thuis moest blijven.
De eerste wedstrijd van de dag was voor ons om te scheidsen, waarna wij direct erna tegen Galathea moesten spelen.
Omdat wij met 6 spelers waren zijn de vaste positie’s veranderd. Kristoff en Remco hadden het voorfront onder hun hoede, Roger had positie nummer 3, Davy en ik hadden de buitenflanken en Sven heeft achterin als laatste man gespeeld.
De eerste helft was behoorlijk wennen aan de nieuwe positie’s van iedereen en vielen er aan beide kanten 1 doelpunt. De 2de helft hebben wij na een flinke peptalk en tips van Roger nog 5 doelpunten geland in de tegenstanders hun doel.
De 2de wedstrijd was tegen OSCD een waardige tegenstander waar wij in het begin van het seizoen 2-8 van hebben verloren. Voor de wedstrijd had coach Roger een geniale ingeving om de positie’s gewoon nog een keer om te gooien en met 3 voorspelers (Kristoff, Remco en ik) 2 middenspelers (Roger en Davy) en als laatste man Sven te spelen.
De wedstrijd begon prima en iedereen had de vaart en tactiek er goed inzitten, wat leidde tot een 4-0 voorsprong in de eerste helft. Dordrecht met een compleet team was redelijk makkelijk te bespelen door gebruik te maken van de snelheid die ons team heeft. In de 2de helft vielen er nog 3 doelpunten die de eindzege van 7-0 bepaalde.
Iedereen heeft hard gezwommen en dat heeft ook vandaag weer zijn vruchten afgeworpen.
Jelle Gorter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.