4de speeldag van de competitie

Verslag van de Nederlandse competitie door Katrien.

Zondag 29 januari afspraak op de vaste plaats op de carpoolparking in Urmond voor alweer de 4e speeldag van de Nederlandse competitie in Zeist. Net als vorige twee speeldagen moesten we het opnemen tegen Njord en GOV.

Roger had wat gepuzzeld met de opstelling, en we waren er allemaal klaar voor!

De eerste wedstrijd was tegen onze vrienden uit Veldhoven. We konden als eerste scoren! Maar helaas viel al snel de tegen goal. Na de eerste helft stond het 4-2 voor Njord. De score na de tweede helft stond op 8-3.

Een dik uur later mochten we het opnemen tegen GOV. Na de eerste helft stond het 5-0 en het spel einigde op 12-0 voor GOV. Maar wat ik vooral onthouden heb van deze pot zijn 3 dingen: we kregen de eerste helft een penalty, en Roger, de man met oneindige lucht, nam de penalty niet omdat hij geen adem meer had. Patrick en Ellen vielen moedig aan maar helaas kon de verdediger van GOV de puck uit de goal houden. In de tweede helft kregen we een penalty tegen. Ellen, keep calm and take the penalty, kon deze helaas niet tegen houden.

Ook al hebben we de 2 wedstrijden verloren, tegen de nummer 1 en 2, het was een leuke dag en ik denk dat we als team weer wat dichter bij elkaar gegroeid zijn.

Op naar 12 februari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.