In actie voor Bilzen

Door: Britt

orcabAfgelopen zondag 18 november was het weer zo ver: een dagje Belgische competitie in Antwerpen! Vol goede moed en goede zin vertrok ik samen met m’n broertje richting Geulle benieuwd naar wat deze competitiedag ons weer zou brengen. Eenmaal in Geulle aangekomen gooiden Niels en ik onze tassen bij Raymond in de auto, om zo samen richting ’t zwembad in Antwerpen te rijden.

Toen we naar binnen liepen bleek heel ORCA al aanwezig te zijn. Terwijl we stonden te wachten besloten we onze opstelling in het water voor ORCA B al te bespreken. Niels, Sander en Ellen zouden wing zijn, Hannes en Davy lagen voor, Nick zijn taak was het om alle pucks uit de goal te houden en ik lag in het water als center. Deze opstelling leek ons het meest effectief. Na nog wat geklets over Pokémon en Tetris, konden we ons gaan omkleden.

De wedstrijden verliepen naar mijn mening vrij goed voor ons doen! Soms is de opstelling wel wat veranderd, omdat we niet helemaal zeker waren hoe we het sterkst waren. We hebben twee van de vier wedstrijden gewonnen. Toch hebben we het de tegenstanders waarvan we verloren niet makkelijk gemaakt. Ik denk dan ook dat als we nog net iets beter op elkaar ingespeeld raken, we de volgende keer die twee wedstrijdjes ook zeker kunnen winnen!

Het was al met al weer een leuke, inspannende dag en ik verheug me weer op de volgende speeldag!

Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.